آلبرت روکس ، یک آشپز که غذاهای فرانسوی را با لو گاوروش به لندن آورد ، در 85 سالگی درگذشت

[ad_1]
آقای Roux و پسرش اخیراً دو رستوران در اسکاتلند افتتاح کرده بودند ، جایی که آقای Roux دوست داشت به ماهیگیری برود.
در سال 1986 ، آقای روکس به سمت غرب به سانتا باربارا ، کالیفرنیا نگاه کرد. در آنجا او در اولین سرمایه گذاری غذا در آمریکا ، مایکل’s Waterside Inn ، ایجاد شده توسط محافظ آمریکایی مایکل هاچینگز سرمایه گذاری کرد.
آقای رو از آب و هوای معتدل در طول سال ، فراوانی محصولات تازه و غذاهای دریایی خوشش آمد. و او در مورد فرصت های آشپزی آمریکایی در کالیفرنیا ، جایی که ممکن است سبزیجات “زیبا تر از سبزیجات فرانسوی یا انگلیسی باشند” حرف های زیادی برای گفتن داشت ، اما “آنها خیلی خوشمزه نیستند”.
در سال 1986 ، او به نیویورک تایمز گفت که گوشت گاو آمریکایی “شکست ناپذیر” و گوشت گاو “خارق العاده” است ، اما گوشت گوسفندش ، اگرچه لطیف است ، “چیز کمی برای خواسته” باقی مانده است. هنوز هم آقای رو گفت که آمریکایی ها “بجای رفتن و وارد کردن آن ،” بیشتر مراقب آنچه در اطراف خود دارند ، می شوند. “
علاوه بر پسرش ، از بازماندگان آقای روکس می توان به همسرش ، ماریا رودریگز ، اشاره کرد. دختر دانیل از ازدواج اولش ، که در سال 2001 به طلاق انجامید. چهار نوه و نوه بزرگ ازدواج دوم آقای رو با شریل اسمیت در سال 2016 به طلاق انجامید.
در سال 1984 ، آلبرت و میشل روکس خلق کردند بورس تحصیلی برادران رو، یک مسابقه معتبر سالانه که برای توسعه آشپزهای ستاره آینده بریتانیا با کارآموزی و مربیگری طراحی شده است.
در در مصاحبه ای در سال 2016آقای رو پاسخ داد: “چه چیزی شما را سوق می دهد؟” ، شما می خواهید به مردم آموزش دهید و به آنها كمك كنید. من از آموزش سرآشپزها ، “ساختن اسب مسابقه از الاغ” ، همانطور که می گویم ، چنین شادی می گیرم. من هرگز دست از مردم نمی کشم. “
[ad_2]
دیدگاهتان را بنویسید