رستوران وگان ONA اولین ستاره میشلن را در فرانسه دریافت می کند

[ad_1]
ONA همچنین در میان 33 رستوران کشور بود یک ستاره سبز بگیر، یک گروه جدید ایجاد شده توسط مدیریت میشلن در سال گذشته که به رستوران ها پاداش می دهد “” متعهد به ترویج رویکردی پایدار و پایدار در امر غذا. آقای پولنك گفت كه بازرسان به دنبال رستوران هایی هستند كه با تولیدكنندگان محلی كار كنند ، میوه و سبزیجات خود را پرورش دهند یا مقدار زباله تولید شده در آشپزخانه را محدود كنند.
با ناامیدی آشپزهای سراسر فرانسه ، به دلیل همه گیری ، رستوران ها در بیشتر سال 2020 خالی ماندند.
هنگامی که مقامات محاصره شدیدی را در سرتاسر کشور اعمال کردند ، آنها برای اولین بار در بهار مجبور به بستن شدند. پس از افتتاحیه کوتاه تابستان ، رستوران ها ، کافه ها و بارها در ماه نوامبر دوباره تعطیل شدند – و این کار تا اوایل فوریه ادامه خواهد داشت.
اما میشلن ، برخلاف سایر راهنماهای آشپزی ، همچنان به دنبال ستاره های یک ، دو و سه دلخواه خود است که می تواند یک رستوران را از موارد ناشناخته دور نگه دارد ، اما فشار روحی یا مالی فوق العاده ای را برای آشپزها برای حفظ رتبه خود تحمیل می کند.
نسخه راهنما در سال 2021 ، که روز دوشنبه در مراسمی در رستوران ژول ورنس در برج ایفل ، که فقط چند سرآشپز حضور داشتند ، ارائه شد ، رستوران های سه ستاره را پایین نمی آورد. این مراسم به صورت زنده از شبکه های اجتماعی پخش شد. فقط یکی رستوران، توسط آشپز اداره می شود الكساندر مازیا در مارسی ، امسال به سه ستاره ارتقا یافت.
خانم وال ، متولد شهر شرقی نانسی ، از نظر آموزش و پرورش باستان شناس است که پس از کار در تابستان در سوئیس عاشق آشپزی شد. او تصمیم گرفت مهارتهای خود را طی چندین سال مورد استفاده قرار دهد ، از جمله یکی در تایلند ، جایی که او توانایی بالقوه غذاهای خوشمزه را در گیاهان ، ادویه ها ، سبزیجات و گیاهان کشف کرد.
اما در سال 2016 ، هنگامی که وی پس از بازگشت به فرانسه پروژه رستوران گیاهی خود را پیشنهاد داد ، بانک های سنتی پتانسیل کمی را دیدند.
[ad_2]
دیدگاهتان را بنویسید